Om Ford A1 goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. close
Ford, Feel the difference

FordA1 Occasions

 

Zoek in de landelijke database naar uw favoriete Ford

Of u nu een gebruikte personen- of bedrijfsauto zoekt, op deze website vindt u het meest complete overzicht van gebruikte wagens bij de official Ford dealers. Kies de zoekmethode die het best bij uw wensen past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Ford Credit

Heb jij een Ford occasion op het oog die helemaal bij jou past? Dan hebben we ook een passende financiering voor je. Ford biedt met Flex Finance een flexibele mogelijkheid voor het financieren van jouw occasion. Bij Flex Finance kies jij vooraf zelf een vast maandbedrag; 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom en jij kunt bovendien altijd tussentijds, zonder extra kosten, een gedeelte of de volledige financiering aflossen. De keuze is aan jou!

Als jij niet te veel wilt betalen voor je lening, dan zit je bij Ford Credit goed. Ford Credit is de financieringsmaatschappij van Ford en bij Ford willen wij onze auto’s bereikbaar maken voor iedereen. Bij Ford Credit is een financiering dan ook geen doel op zich, maar een middel om je ideale auto bereikbaar te maken. Ook met een financiering van Ford Credit kun je dus nog steeds de beste deal krijgen bij jouw Ford-dealer. Wij willen maar één ding: dat je tevreden bent – en blijft – over het kopen van jouw Ford en daar zetten we ons dan ook graag voor in.

Om alle klanten te kunnen bedienen, zijn onze plannen flexibel, scherp geprijsd en eenvoudig af te sluiten. We bieden een aantal verschillende financieringsmogelijkheden aan, zodat er altijd een financiering is die het beste bij jou past. Jouw Ford Credit-financiering regel je gewoon via de Ford-dealer, dus zo heb je alles onder één dak. Dat is wel zo prettig.

Wil jij weten welk financieringsproduct het beste bij je past en/of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Ford dealer.

Voor algemene vragen over de producten en diensten van Ford Credit kun je contact opnemen met Ford Credit Klantenservice, telefoonnummer: 070 - 77 03 777. De Ford Credit Klantenservice is ook te bereiken door een e-mail te sturen naar: klant@ford.com.

Een brief per post kan gestuurd worden naar:

Ford Credit
Postbus 795
1000 AT Amsterdam