Om Ford A1 goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. close
Ford, Feel the difference

FordA1 Occasions

 

Zoek in de landelijke database naar uw favoriete Ford

Of u nu een gebruikte personen- of bedrijfsauto zoekt, op deze website vindt u het meest complete overzicht van gebruikte wagens bij de official Ford dealers. Kies de zoekmethode die het best bij uw wensen past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Ford Credit

Nu: een tijdelijke renteactie: 5.9% rente op een Flex Finance financiering voor occasions

Denkt u na over de aanschaf van een Ford occasion? Dan heeft Ford Credit op dit moment een tijdelijke renteactie: 5.9% op een Flex Finance financiering voor occasions.

FordCredit is een van ’s werelds grootste autofinancieringsmaatschappijen en heeft een uitstekende reputatie. Sinds 1963 hebben we miljoenen Ford-kopers in Europa geholpen met de aanschaf van hun auto’s door producten en diensten te leveren die toegankelijk en betaalbaar zijn.

Door onze omvang en expertise zijn we uw ideale partner, met een reeks van uitstekende financieringsplannen. Om alle klanten te kunnen bedienen, zijn onze plannen flexibel, scherp geprijsd en eenvoudig af te sluiten.

Één uniforme oplossing is niet altijd geschikt, dat geldt voor voertuigen en dat geldt ook voor financieringen. We bieden een scala aan financieringsmogelijkheden, zodat er altijd een financiering is die het beste bij u past. Bespreek de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften met uw Ford dealer.

Wilt u weten welk financieringsproduct het beste bij u past en/of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met uw Ford dealer.

Voor algemene vragen over de producten en diensten van Ford Credit kunt u contact opnemen met Ford Credit Klantenservice, telefoonnummer: 020 - 50 44 666. Of via e-mail: klant@ford.com.

Schrijven kan ook. Stuur uw brief naar:

Ford Credit
Postbus 795
1000 AT Amsterdam