Om Ford A1 goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. close
Ford, Feel the difference

FordA1 Occasions

 

Zoek in de landelijke database naar uw favoriete Ford

Of u nu een gebruikte personen- of bedrijfsauto zoekt, op deze website vindt u het meest complete overzicht van gebruikte wagens bij de official Ford dealers. Kies de zoekmethode die het best bij uw wensen past.

Ford A1 Garantie

Bij de official Ford dealer heeft u de keuze uit A-1 occasions en A-1 Star Collection occasions. Stuk voor stuk uiterst betrouwbare auto’s inclusief Ford A1 Garantie. Dat betekent dat ze aan onze zeer strenge Ford eisen voldoen. Met Ford A1 Garantie bent u dus verzekerd van jarenlang rijplezier.

De zekerheden van A-1 occasion

Bovag Garantiepas

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de autobedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten. U krijgt het bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag van minimaal 4.500 euro of 35 procent van de oorspronkelijke cataloguswaarde. Het Garantiebewijs geeft u recht op drie maanden garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden en zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto. Deze garantie geldt ook voor onderdelen en toebehoren, tenzij deze op de koopovereenkomst nadrukkelijk zijn uitgesloten. Bovendien heeft u recht op 3 maanden onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Nationale Autopas

Het BOVAG Garantiebewijs is gekoppeld aan de Nationale Auto Pas. Hiermee krijgt u een betrouwbaar beeld van de kilometerhistorie van de auto. Alle kilometerstanden zoals ze bij Nationale Auto Pas zijn geregistreerd worden u bekendgemaakt bij aankoop van uw auto. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

De zekerheden van A-1 Star Collection

Kiest u voor A-1 Star Collection, dan krijgt u boven op de zekerheden van A-1 occasion:

12 maanden garantie

Uw official Ford dealer staat in voor een perfecte staat van onderhoud. De techniek en het uiterlijk van de auto worden aan een strenge inspectie volgens Ford normen onderworpen. Indien over de betrouwbaarheid ook maar de geringste twijfel bestaat, zal de official Ford dealer dit gebrek herstellen voordat de auto te koop wordt aangeboden. Uiteindelijk krijgt u een auto waarop uw official Ford dealer met een gerust hart 12 maanden garantie geeft. Een garantie die met gemak veelomvattend genoemd kan worden.

Checklist volgens Ford standaards

Het spreekt voor zich dat de official Ford dealer de auto minutieus keurt voordat hij wordt opgenomen in de A-1 Star Collection. Dat strenge keuren gebeurt op twee fronten. Optisch en technisch. Zowel van binnen als van buiten moet de auto er als nieuw uitzien. Alleen de kilometerstand verraadt dat de auto gebruikt is. Technisch ondergaat de auto altijd dat onderhoud waaraan hij op dat moment toe is. Vaak krijgt de auto voor de zekerheid de grote onderhoudsbeurt. Want uw official Ford dealer wil de zekerheid dat u tevreden bent.

14 dagen omruilgarantie

Een Ford uit de A-1 Star Collection is een zekere koop. Toch belooft de official Ford dealer u dat hij altijd binnen 14 dagen (of 1.000 km) mag worden omgeruild als er maar een spoor van ontevredenheid bestaat. U kiest een andere auto van minimaal dezelfde waarde en betaalt alleen de overschrijvingskosten en het omzetten van eventuele accessoires. Voor de afgelegde kilometers betaalt u een geringe vergoeding.